Wil je maandelijkse Trancedans Agenda ontvangen via mail ?  klik hier 

Je kan ook een TranceDans ritueel aanvragen in je eigen buurt of organisatie.

ZOMER 2018
PROEFLES TRANCEDANS

Donderdag 13 september


Prijs: €10 per

wanneer: van 20u tot 22u

Adres: OostWest Centrum, Van Schoonbekestraat 148, Antwerpen

Inschrijven: info@owc.be of 03/ 230 13 82 en


TRANCEDANSRITUELEN


Deze workshops worden georganiseerd door het Oost West Centrum.

Inschrijvingen en meer info: info@owc.be of 03/ 230 13 82

Adres: OWC, Van Schoonbekestraat 148, Antwerpen

Begeleiding: Sara Dykmans

Breng een blinddoek en een dekentje mee.
CHAKRAREIS

De bevrijdende stroom

9 t.e.m. 15 juli 2018 - Antwerpen

7 chakra’s - 7 weekdagen

telkens van 19u30 tot 22u


Deze zomer maken we weer een intensieve reis door de chakra’s. Elke dans besteden we aandacht aan een bepaalde chakra. Muziek uit verschillende werelddelen ondersteunt dit proces.

De reis doorheen de chakra's is een alchemistisch proces van steeds toenemende verfijning, het verbindt schaduw en licht. Je kan een persoonlijk thema meenemen op deze reis. Zo ervaar je zeven verschillende perspectieven, zeven verschillende toegangspoorten om te ont-dekken en te helen.


Maandag: Chakra I: De wortels van ons bestaan. Ritmes en percussie nodigen ons uit tot overgave aan de aarde en ons lichaam. Onze fundering bepaalt grotendeels de vorm en structuur erboven.


Dinsdag: Chakra II: Seksualiteit & overgave. Durven we genieten? Durven we voelen? Kunnen we opgaan in de dans der dualiteiten zonder ons centrum te verliezen? Wat we niet kunnen voelen, kunnen we ook niet helen.


Woensdag: Chakra III: Daadkracht. De vaak monotone ritmes van Noord Amerikaanse Natives staan voor endurance; uithoudingsvermogen. Wanneer we ons kunnen overgeven aan het ritme kan onze geest een reis maken, op zoek naar (daad)kracht.


Donderdag: Chakra IV: Hart, verbinding. Het hart verbindt boven en onder, licht en schaduw. Wanneer het zich opent zijn we verbonden met al wat is.


Vrijdag: Chakra V: Klank – Vibratie - Expressie. We kunnen slechts helemaal hier en nu zijn als we de vrijheid bezitten om onszelf te uiten.

Net als bij een trancedans wordt gebruik gemaakt van een blinddoek, de vuurademhaling en een intentie. Het is een trance-reis door de chakra’s

met de stem.


Zaterdag: Chakra VI: Visie. Vooraleer het bewustzijn kan ontwaken, moeten we onszelf zuiveren van illusies. Zodat we echt kunnen zien wat er in en rondom ons is, zonder vervormingen.


Zondag: Chakra VII: Hoger Bewustzijn, Rust en Integratie chakrareis


wanneer: van19u30u tot 22u

prijs: 20€ per les of 115€ voor de hele week

meer info en inschrijving: info@owc.be of 03/ 230 13 82 en

https://www.owc.be/alle-cursussen/trancedans-chakrareis-reeks-of-losse-les-1500